کلمه کلیدی خود را وارد کنید

حمام ترکی

IN
Investor Name:
Published Date:
1970-01-01
Location:
Value:
Architecture:
About Project

ساخت حمام ترکی؛ ساخت حمام سنتی، در زیباترین طرح ها با کاربری خانگی و تفریحی تجاری توسط گروه مهندسین مدرن استخر، با بیش از 35 سال سابقه در زمینه ساخت انواع استخر سونا و جکوزی با بهترین کیفیت. ما در این زمینه پروژه های متعددی را به پایان رسانده ایم. برای مشاوره، اطلاع از قیمت و سفارش با کارشناسان ما تماس بگیرید. (خط ویژه) ۱۴۰۰۰ ۲۲۷ ۰۲۱ – ۰۹۱۲۰۷۰۴۰۳۷ .

اکنون تماس بگیرید

 

پروژه های ساخت حمام ترکی اجرا شده توسط مدرن استخر را ببینید

برای دیدن تمام پروژه ها آلبوم بالا را ورق بزنید و برای دیدن جزئیات هر پروژه روی آن کلیک کنید. ویدئویی که در این زمینه آماده شده را ببینید. در ادامه مطالب کاربردی  درباره هزینه و قیمت، مزایا و ویژگی های حمام سنتی و حمام تركي خدمت شما ارائه می شود.

 

هزینه ساخت حمام تركی

هزینه ساخت حمام تركی، به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله ابعادی است که حمام ترکی احداث می شود. کیفیت و جنس متریال، برند تجهیزات تاسیسات از جمله گرمایش تهویه هوا استفاده از طرح های سنتی، کاشی کاریهای خاص، روشویی های سنگی مجلل، سکوهای زیبا برای ماساژ و استراحت عواملی هستند که در تعیین هزینه ها نقش دارند.

این نکته که هر چه فضای حمام ترکی لاکچری و دارای امکانات بیشتری باشد نیاز به صرف هزینه های بیشتری  کاملا بدیهی است پس سلیقه و انتخاب در هزینه موثر است. شما می توانید برای برآورد هزینه حمام ترکی و سنتی ایرانی مورد نظرتان با کارشناسان ما تماس بگیرید.

۱۴۰۰۰ ۲۲۷ ۰۲۱ – ۰۹۱۲۰۷۰۴۰۳۷ .

حمام ترکی چیست؟

حمام ترکی، از جاذبه های توریستی کشور ترکیه می باشد و به نوعی شبیه به سونا خشک و بخار است. حمام ترکی برای مردم ایران تازگی ندارد چرا که حمام سنتی در ایران ریشه هایی در قرن 16 میلادی دارد و بر اساس نوشته هایی که از گذشتگان به جا مانده می توان گفت که ترک ها ساخت حمام ترکی و استحمام را از ایرانیان آموختند.

با این تفاوت که ترک ها در مراقبت از این مکان ها کوشا بودند و حمام های ترکی را به جاذبه توریستی کشورشان تبدیل کردند. امروزه گردشگران بسیاری همه ساله به این کشور سفر می کنند تا از این حمام ها دیدن کنند و از مزایای حمام ترکی استفاده کرده و ساعاتی را به ریلکسیشن بپردازند.

شباهت های بین حمام ترک و حمام های سنتی ایران بسیار زیاد است از نحوه پوشش افراد در زمان حضور در حمام گرفته تا معماری حمام ولی یکی از مشترکاتی که بسیار جالب می باشد این است که این مکان ها تنها برای استحمام نبودند بلکه مکانی برای گپ زدن، بحث و تبادل نظر و معاشرت هم بودند.

حمام ترکی چیست؟

حمام ترکی

حمام ترک

حمام ترک، یا Turkish Bath، با تمدد اعصاب و آرام سازی در یک اتاق (معروف به اتاق گرم) شروع می شود. معمولا این سالن گرم از سنگ های مرمر و گنبد بزرگ با چندین حوضچه درست شده است. در این اتاق که بخار زیادی در آن وجود دارد، به علت حرارت زیاد بدن شروع به عرق کردن می کند و همین امر باعث دفع بسیاری از سموم بدن می شود.

در اتاق گرم عضلات بدن بتدریج آرام و شل شده و فرد احساس آرامش می کند. بعد از چند دقیقه کسی که وظیفه ماساژ را بر عهده دارد وارد می شود و به انجام ماساژ می پردازد. استحمام کنندگان قبل از شستشو با آب سرد حتی ممکن است وارد اتاق داغتری شوند (به نام اتاق داغ) پس از شستشوی کامل بدن و تجربه ی ماساژ، استحمام کنندگان نهایتاً با رفتن به اتاق خنک برای مدتی و با ریلکس کردن در محیط خنک، مراحل استحمام را به پایان می رسانند.

ساخت حمام ترکی پروژه فرجام توسط مدرن استخر

ساخت حمام ترکی پروژه فرجام توسط مدرن استخر

مزایای حموم ترکی

مزایای حمام ترکی، باعث شده است تا افراد زیادی علاقه داشته باشند ساعاتی را در این مکان بگذرانند و از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کنند. زندگی امروزه باعث شده است تا انسان ها به دنبال آرامش باشند، حمام ترکی با ایجاد آرامش به بسیاری از افراد کمک می کند و آنها را از دغدغه های روزمره دور می کند. حمام ترکی بسیاری از بیماری ها را درمان می کند و به بهبود وضعیت گردش خون کمک می کند.

مشکل کمبود خواب و افسردگی موارد دیگری هستند که افراد زیادی را درگیر کرده اند و عامل بوجود آمدن بسیاری از بیماری ها شده اند، حمام ترکی این مشکلات را رفع می کند و افراد را از کلافگی های ناشی از کم خوابی و مشکلات افسردگی خلاص می کند. جوانسازی پوست، تسکین استرس، بالا رفتن سوخت و ساز بدن، از بین رفتن میکروب ها، از دیگر مزایای حمام ترکی به حساب می آید.

بهترین حمام ترکی ها

بهترین حمام ترکی ها، در شهر استانبول احداث شده است. در استانبول بیش از ٢٣٧ مورد حمام وجود دارد که از بین این تعداد از حمام ترکی ها 60 تا از حمام ها بسیار مورد توجه مردم محلی و توریست ها قرار گرفته است. از این حمام های ترکی می توان حمام علی پاشا، حمام خرم سلطان، حمام سلیمانیه، حمام چمبرلی تاش، حمام گالاتاسارای، را نام برد که در ادامه در مورد برخی از این استخر ها بیشتر توضیح می دهیم.

حمام على پاشا

حمام علی پاشا، یکی از حمام های قدیمی در استانبول است. حمام على پاشا دارای طول 17 متر و عرض 14 متر است. گنبد آن یکی از بزرگ ترین گنبدهایی بوده که به دست معمار سینان، ساخته شده و بازسازى این حمام حدود 7 سال به طول انجامیده است.

حمام سلیمانیه

حمام سلیمانیه، بخشی از مجتمع مسجد سلیمانیه می باشد که توسط سلطان سلیمان بر روی تپه ای رو به روی شاخ طلایی واقع شده است و توسط معمار سینان در دوران عثمانی ساخته شده است. شایعه شده است که کاسه یخ زده درون این حمام استفاده کنندگان از آن را درمان کرده است.

حمام ایا صوفیه خرم سلطان

حمام ایا صوفیه خرم سلطان، یکی از بهترین و قدیمی ترین حمام های سنتی ترکی در استانبول است. حمام خرم سلطان در قرن شانزدهم زمانی که پادشاه معروف عثمانی، سلطان سلیمان حکومت می کرد، بنا شد. این حمام به دستور خرم سلطان ملکه این امپراطوری بزرگ و با معماری، معمار سینان، که از معماران معروف دربار بود در سال ١۵۵۶ ساخته شده است. این حمام ترکی، داراى دو بخش مجزا برای آقایان و بانوان است و دارای یک بخش سنتی و یک بخش لوکس می باشد.

شما می توانید با ساخت حمام ترکی، در مجتمع مسکونی، یا هر مکانی که مد نظرتان است از مزایای این حمام در هر زمان که بخواهید استفاده کنید و دیگر نیازی نیست که برای رفتن به حمام ترکی به یک کشور دیگر سفر کنید و هزینه زیادی را متحمل شوید و کافی است که با حضور در حمام ترکی که باب میل شما طراحی شده لذت استفاده از حمام ترکی هایی مشابه با حمام هایی که در ترکیه بنا شدند را برای خود ایجاد کنید. برای ساخت حمام ترکی، با کارشناسان ما تماس بگیرید و از امکانات ویژه ای که مدرن استخر، با ساخت این حمام برای شما ایجاد می کند بهره مند شوید.

حمام سنتی

با استفاده از حمام سنتی، بسیاری از بیماری ها درمان می شود و در  حفظ سلامتی میتواند بسیار موثر باشد. امروزه هر مکانی که تداعی کننده نیاکان و گذشته انسان ها و امکاناتی که آن ها داشتند، باشد بسیار مورد توجه قرار می گیرد و استفاده از آن هواداران بسیاری دارد.

حمام کردن در زندگی مدرن امروزی تفاوت ‌های بسیار زیادی با حمام سنتی، که بر اساس طب سنتی ایران است، دارد. امروزه ما بیشتر در شیوه و سبک زندگیمان جنبه‌های تمیزکنندگی حمام را مدنظر داریم در حالی که حمام‌کردن در زمان گذشته کارکرد های مختلفی داشته که یکی از آنها مربوط به تمیزشدن و نظافت کردن بوده است.

حمام سنتی

ساخت حمام سنتی توسط گروه مهندسین مدرن استخر

هزینه ساخت حمام سنتی

هزینه ساخت حمام سنتی، به موارد گوناگونی بستگی دارد. از این موارد می توان نوع کاشی کاری سنتی ایرانی، سقفهای گنبدی، طراحی های سنتی ایرانی، ابعاد، کیفیت مصالح، تاسیسات و تجهیزات را نام برد.  بخش های مختلف حمام سنتی، بنا به سلیقه می تواند ساخته شود و با چه امکانات و متریالی احداث شود. اگر به دنبال برآورد هزینه ساخت حمام سنتی، هستید می توانید با کارشناسان مدرن استخر، تماس بگیرید (خط ویژه) ۱۴۰۰۰ ۲۲۷ ۰۲۱ – ۰۹۱۲۰۷۰۴۰۳۷ .

مزایای حمام سنتی

مزایای حمام سنتی، از دیدگاه طب سنتی ایجاد تعادل طبع، آرامش و تعدیل مزاج افراد بوده است. از این رو است که با مرور زندگی نیاکانمان به این نتیجه می ‌رسیم که آنها در طول زندگی از توان جسمی بالاتر و روحیه بهتری در مقایسه با ما برخوردار بوده ‌اند زیرا آنها علاوه بر آنکه با تنظیم رژیم غذاییشان برای اصلاح مزاجشان اقدام می‌کردند. از روش‌های مختلف حمام درمانی نیز برای این منظور استفاده می‌کردند.

بخش های مختلف حموم سنتی

بخش های مختلف حموم سنتی، باعث ایجاد تمایز بین این حمام ها با حمام‌ های مدرن امروزی شده است. در زمان قدیم فضای حمام از بخش های مختلفی تشکیل می شد. قسمت های مختلف این حمام ها شامل سربینه،‌ میان در، گرمخانه، خزینه و اتاق تنظیف بود و افرادی که برای حمام کردن وارد حمام می‌شدند باید از این فضاها عبور می کردند این بخش ها هر کدام ویژگی های خاص خود را داشتند که در ادامه بیشتر در موردشان صحبت می شود.

  1.  سربینه: بینه یا رختکن مهم ترین و زیباترین فضای حمام سنتی است. سقف این بخش گنبدی و حوضی در مرکز آن قرار دارد. در اطراف فضای میانی، سکو ها یا غرفه هایی برای نشستن و استراحت و جایی برای آماده شدن برای استحمام یا خروج از حمام، قرار داشت. کف این فضاها بالاتر از کف فضای میانی بینه و سقفشان معمولاً پایین تر است. برای ورود به آنها، بایستی از چند پله بالا می رفتند و پاها را، قبل از ورود، در حوض های روی سکو ها می شستند.
  2. میان در: ارتباط سربینه با گرم خانه از طریق میان در انجام می شد و به منظور جلوگیری از به هدر رفتن گرمای داخل گرم خانه پر پیچ و خم و باریک و دارای سقف کوتاهی بود و معمولاً سرویس بهداشتی نیز در حدفاصل این دالان قرار داشت. فضای میان در معمولاً به صورت هشتی و یا یک دالان باریک و دارای ارتباط غیر مستقیم با بینه، گرم خانه و اتاق تنظیف بوده و علاوه بر مسیر ارتباطی، عملکرد آن به عنوان یک جداکننده تبادل حرارتی و رطوبتی و همچنین بصری بین قسمت های مختلف حمام بوده است.
  3. گرمخانه: این قسمت فضایی کوچکتر و ساده تر از بینه است که گوشه هایی برای نشستن و شستشو دارد. خزینه ها و فضاهای خصوصی تر برای استحمام در مجاورت گرم خانه قرار دارد.
  4. خزینه: یک حوضچه ای است که داخل آن آب گرم ریخته می شد و ابعاد آن متناسب با بزرگی و کوچکی حمام از 12 متر تا 25 متر مربع بود. پس از عبور از گرمخانه، و بالا رفتن از چند پله، افراد از یک ورودی کوچک بصورت دولا وارد خزینه می شدند.
  5. اتاق تنظیف: یا نظافتخانه جهت نظافت مورد استفاده قرار می گرفته است.

 

مصالح در ساخت حمام سنتی

مصالح در ساخت حمام سنتی، در گذشته متفاوت با مصالحی است که امروزه برای ساخت این نوع حمام ها استفاده می شود. از جمله مصالحی که در ساخت حمام سنتی به کار میرود می توان موارد زیر را نام برد:

  • سنگ مرمر: برای ساخت ستون هاي حمام و کفبوش و لبه حوض ها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • کاشي: از آن برای پوشش حوض ها و سکو ها استفاده می شود.
  • آجر: برای ساخت ديواره حمام و سقف به کار می رفت.
  • سنگ لاشه: به منظور استفاده در پايه هاي حمام کاربرد داشت.
  • لوله اتصالات: برای لوله کشی مورد استفاده قرار می گیرد که در قدیم برای لوله کشی از تنبوشه که لوله هاي سفالي مخصوص سيستم آبرساني حمام بودند استفاده میشد.

 

جمع بندی 

در پایان اگر بخواهیم که یک جمع بندی در مورد ساخت حمام ترکی، ساخت حمام سنتی، داشته باشیم باید بگوییم که در ابتدا در رابطه با حمام ترکی، هزینه حمام ترکی، مزایا و بهترین حمام ترکی صحبت کردیم سپس در رابطه با ساخت حمام سنتی، فاکتور هایی که هزینه های مربوط به ساخت حمام سنتی را ایجاد می کنند.

بخش های مختلف حمام سنتی مانند سربینه، میان در، گرمخانه و… صحبت کردیم همچنین در ارتباط با مصالح مورد استفاده در ساخت حمام سنتی مباحثی را ارائه نمودیم.

سوالات متداول

درمورد ساخت حمام ترکی و ساخت حمام سنتی توسط گروه مهندسین مدرن استخر توضیح می دهید؟

گروه مهندسین مدرن استخر در زمینه ساخت حمام ترکی و حمام سنتی ایرانی تجربیات فراوانی دارد و در پروژه های مستقل و پروژه های ساخت استخر، حمام سنتی و ترکی را اجرا کرده وترکیبی زیبا از طراحی سنتی و تکنولوژی را به مرحله اجرا رسانده برای اطلاعات بیشتر به سایت مراجعه کنید.

در مورد هزینه ساخت حمام ترکی و حمام سنتی ایرانی توضیح می دهید؟

هزینه ساخت حمام ترکی و حمام سنتی به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله ابعادی که حمام ساخته می شود جنس و کیفیت و برند مصالح مصرفی و همچنین امکاناتی که در این سازه به کار گرفته می شود و ... برای اطلاع دقیق از قیمت حمام مورد نظرتان باکارشناسان مدرن استخر تماس بگیرید

حمام سنتی ایرانی چه بخش هایی داشت؟

1 سربینه: بینه یا رختکن مهم ترین و زیباترین فضای حمام سنتی است. 2 . میان در: ارتباط سربینه با گرم خانه از طریق میان در انجام می شد و به منظور جلوگیری از به هدر رفتن گرمای داخل گرم خانه پر پیچ و خم و باریک و دارای سقف کوتاهی بود 3 . گرمخانه: این قسمت فضایی کوچکتر و ساده تر از بینه است که گوشه هایی برای نشستن و شستشو دارد. خزینه ها و فضاهای خصوصی تر برای استحمام در مجاورت گرم خانه قرار دارد. 4 . خزینه: یک حوضچه ای است که داخل آن آب گرم ریخته می شد و ابعاد آن متناسب با بزرگی و کوچکی حمام از ۱۲ متر تا ۲۵ متر مربع بود. 5 . اتاق تنظیف: یا نظافتخانه جهت نظافت مورد استفاده قرار می گرفته است.